Μια ευχάριστη έκπληξη για τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας!! “Τρία χοχλιδάκια” …τρύπωσαν απρόσμενα και μας έδωσαν χαρά μεγάλη!!

Ένα κρητικό παραμύθι με τίτλο “Τα χοχλιδάκια” , γραμμένο σε περίτεχνο δεκαπεντασύλλαβο στίχo, έρχεται να διδάξει τις αξίες της ζωής. Ένας σπουδαίος χοχλιδοδάσκαλος, φέρνει τους χοχλιδομαθητές του σε επαφή με τη φύση και τις τέχνες της ζωγραφικής, της Μουσικής και της ποίησης, μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται τα μεγάλα διδάγματα για τη ζωή. Ένα καταπληκτικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που ξαναβάζει τα πράγματα και τις αξίες εκεί ψηλά που πρέπει να είναι!

Δημιουργός του υπέροχου παραμυθιού, ο κ. Σταύρος Τζανής από τον Καμαριώτη που ήρθε σε επικοινωνία με το Σχολείο, μέσω της κ. Αγγέλας Σκουλά και δώρισε “τα τρία χοχλιδάκια” στη βιβλιοθήκη του Σχολείου μας.
Ο κ. Σταύρος επιθυμεί να δωρίσει το παραμύθι σε όλους τους μαθητές του Σχολείου των Ανωγείων με ιδιαίτερη αγάπη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει και να έχουμε και μελλοντική συνεργασία με έναν τέτοιο σπουδαίο συγγραφέα, ποιητή και παραμυθά.

Το Σχολείο εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες στον κ. Σταύρο για τη δωρεά αλλά και στην κ. Αγγέλα που μας έφερε σε επικοινωνία.

Η διευθύντρια του σχολείου, Χατζάκη Έφη